Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 20 • БМ 2 • К 18
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Палійчук З. П. 257.000 Рекомендовано (б) 117 140
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Тест з фахової підготовки: 140
2 Головата А. А. 252.000 Рекомендовано (б) 132 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Тест з фахової підготовки: 120
+
3 Щербатюк Д. О. 312.000 Відмова 132 180
  • Українська мова та література: 132
  • Тест з фахової підготовки: 180
Квота-1
4 Васільєва А. Р. 305.000 Відмова 109 196
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Тест з фахової підготовки: 196