Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 30 • К 30
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дяденко А. Р. 326.600 Рекомендовано (к) 130 180 16.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.6
2 Вовк В. В. 324.700 Рекомендовано (к) 112 195 17.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.7