Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадців О. І. 161.400 Допущено 166 141 135 10.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 166
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Географія (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • СК
  • РК
2 Фельдман Н. М. 145.549 Допущено 142 145 105 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Біологія (ЗНО): 145
  • Хімія (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • СК
  • РК
3 Нацюк Ю. С. 132.600 Допущено 131 118 133 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Географія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
4 Пасічник Б. С. 128.214 Допущено 122 121 119 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 121
  • Географія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК