Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 8 • БМ 5 • К 3
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Свідрук Т. М. 256.000 Рекомендовано (б) 116 140
  • Українська мова: 116
  • фаховий іспит: 140
2 Ткачук Т. П. 251.000 Рекомендовано (б) 131 120
  • Українська мова: 131
  • фаховий іспит: 120
3 Макух Р. М. 250.000 Рекомендовано (б) 104 146
  • Українська мова: 104
  • фаховий іспит: 146
4 Луцик І. І. 248.000 Рекомендовано (б) 134 114
  • Українська мова: 134
  • фаховий іспит: 114
5 Гаврон М. Я. 240.000 Рекомендовано (б) 120 120
  • Українська мова: 120
  • фаховий іспит: 120
6 Коцюбинський І. І. 238.000 Рекомендовано (к) 138 100
  • Українська мова: 138
  • фаховий іспит: 100
7 Устимчук О. О. 210.000 Рекомендовано (к) 110 100
  • Українська мова: 110
  • фаховий іспит: 100