Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 35 • К 35
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кузнецов М. Ю. 179.504 Допущено 180 179 159 10.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 180
  • Історія України (ЗНО): 179
  • Математика (ЗНО): 159
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • РК
2 Ярош Д. О. 129.896 Допущено 111 120 130 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
3 Байдак А. В. 121.160 Допущено 110 113 113 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
4 Мирний Д. С. 117.884 Допущено 111 113 104 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК