Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Швицов Д. Ю. 313.000 До наказу (б) 123 190
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Фахове випробування: 190
+
2 Чернійчук Н. В. 254.000 До наказу (б) 134 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фахове випробування: 120
+
3 Фокін О. О. 242.000 До наказу (б) 113 129
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Фахове випробування: 129
+
4 Ходзінський В. І. 231.000 До наказу (к) 111 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове випробування: 120
+
5 Затула Ю. О. 0.000 Зареєстровано
6 Гаплик О. Ю. 0.000 Зареєстровано