Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 1 • К 14
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мунька О. Ю. 349.800 Рекомендовано (к) 156 176 17.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Харчові технології: 176
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
+
2 Євпак О. О. 301.600 Рекомендовано (к) 130 152 19.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Харчові технології: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 19.6
+
3 Литвинчук І. О. 249.400 Рекомендовано (к) 112 120 17.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.4
+
4 Самосійна Ю. А. 100.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100