Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барда Т. О. 340.000 Допущено 160 180
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 160
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 180
2 Капраленко Д. Ю. 340.000 Допущено 170 170
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 170
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 170
3 Кльован І. Ю. 320.000 Допущено 140 180
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 140
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 180
4 Чеботар О. С. 320.000 Допущено 150 170
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 150
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 170
5 Бундєва М. А. 310.000 Допущено 150 160
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 150
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 160
6 Книжник Д. А. 300.000 Допущено 140 160
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 140
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 160
7 Чубар М. В. 300.000 Допущено 150 150
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 150
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 150
8 Волотко Д. Н. 240.000 Відмова 110 130
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 110
  • Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням): 130