Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 45 • БМ 11 • К 34
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 1.27
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендовано на бюджет: 11
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Грищенко О. А. 321.933 Рекомендовано (б) 126 185 10.93
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.93
+
2 Дьяченко Є. В. 309.600 Рекомендовано (б) 141 160 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
3 Лободіна Н. Е. 309.300 Рекомендовано (б) 150 150 9.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.3
4 Горішній П. О. 307.333 Рекомендовано (б) 112 185 10.33
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.33
+
5 Баран Д. І. 297.900 Рекомендовано (б) 150 140 7.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
6 Сорокіна Ю. С. 294.400 Рекомендовано (б) 126 160 8.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
7 Гуралевич А. Я. 285.500 Рекомендовано (б) 100 175 10.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.5
+
8 Нетупська А. Є. 249.600 Рекомендовано (б) 112 130 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
9 Марков В. Т. 249.200 Рекомендовано (б) 117 125 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
10 Корсун Б. В. 245.600 Рекомендовано (б) 134 105 6.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
11 Штельмах В. Л. 245.450 Рекомендовано (б) 106 130 9.45
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.45
+
12 Карапалов А. М. 244.767 Рекомендовано (к) 112 125 7.77
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.77
+
13 Головачко В. М. 240.000 Рекомендовано (к) 122 105 13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
+
14 Марков В. Т. 124.200 Скасовано (втрата пріор.) 117 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2