Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література , k=0.35 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.09
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Співак А. В. 176.460 Рекомендовано (к) 182 146 185 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 182
  • Математика (ЗНО): 146
  • Хімія (ЗНО): 185
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
2 Гусєва Ю. Д. 158.559 Рекомендовано (к) 162 133 162 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Математика (ЗНО): 133
  • Хімія (ЗНО): 162
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
3 Мазур П. О. 125.919 Рекомендовано (к) 119 126 121 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК