Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лукашик А. В. 143.106 Допущено 144 143 128 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
2 Лукащук В. Б. 124.032 Допущено 118 116 116 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
3 Король Х. І. 117.402 Допущено 121 106 104 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
4 Пасіцький І. В. 112.812 Допущено 101 109 116 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК
5 Харатін А. І. 110.466 Допущено 101 100 116 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Географія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК