Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • К 15
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рубан К. О. 287.000 До наказу (к) 134 153
  • Українська мова: 134
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 153
+
2 Окопна Ю. П. 260.500 До наказу (к) 110 150.5
  • Українська мова: 110
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 150.5
+
3 Панова Ю. В. 259.000 До наказу (к) 120 139
  • Українська мова: 120
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 139
+
4 Власенко І. В. 256.000 До наказу (к) 116 140
  • Українська мова: 116
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 140
+
5 Савченко А. О. 255.000 До наказу (к) 110 145
  • Українська мова: 110
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 145
+
6 Лобань Т. О. 254.000 До наказу (к) 112 142
  • Українська мова: 112
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 142
+
7 Твердохліб Я. С. 251.500 До наказу (к) 114 137.5
  • Українська мова: 114
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 137.5
+
8 Кириченко М. О. 213.000 До наказу (к) 106 107
  • Українська мова: 106
  • Комплексний кваліфікаційний іспит з професії "кухар": 107
+
9 Зінченко Д. С. 112.000 Відмова 112
  • Українська мова: 112
10 Майборода Д. С. 112.000 Відмова 112
  • Українська мова: 112