Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Большун Д. В. 516.000 Зареєстровано 152 132 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
2 Пшенешнюк В. Ю. 437.000 Зареєстровано 130 160 6.7
  • Українська мова та література: 130
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
3 Угро Є. В. 380.000 Зареєстровано 130 130 4
  • Українська мова та література: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • РК
4 Монько Б. Ю. 166.000 Зареєстровано 8.6
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
5 Горб М. В. 140.000 Зареєстровано 6
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
6 Нагішева А. М. 113.000 Зареєстровано 3.3
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
  • РК