Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМ 8 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.63
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевченко Д. О. 0.000 Зареєстровано
2 Ємець Н. П. 0.000 Зареєстровано
3 Лаврівський Д. В. 0.000 Зареєстровано
4 Боєва В. О. 0.000 Зареєстровано
5 Гольц І. Ю. 0.000 Зареєстровано