Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • БМ 5 • К 25
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Діденко М. В. 324.100 Рекомендовано (б) 156 160 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
2 Пуздровська І. С. 309.600 Рекомендовано (б) 117 185 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
3 Ясиненко Р. О. 293.600 Рекомендовано (б) 100 185 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
4 Хорольська В. В. 279.500 Рекомендовано (б) 106 165 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
5 Самосійна Ю. А. 258.300 Рекомендовано (б) 100 150 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
6 Кокурін М. І. 246.800 Рекомендовано (к) 100 140 6.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+