Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Львівська областьЛьвівський інститут економіки і туризму

181 Харчові технології

ФТГРС Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 50 • К 39
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 36
  • Конкурс на бюджет: 0.42
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шумин А. О. 172.788 Допущено 179 145 184 10.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 179
  • Математика (ЗНО): 145
  • Біологія (ЗНО): 184
  • Середній бал документа про освіту: 10.7
  • РК
2 Потапкова В. В. 148.206 Допущено 157 107 167 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 167
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • РК
3 Скиба А. А. 135.864 Допущено 118 126 145 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Математика (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
4 Скварчинська С. Р. 129.438 Допущено 140 100 133 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 100
  • Хімія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
5 Киричок Д. В. 117.007 Допущено 104 107 102 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК