Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корж Н. В. 149.634 Допущено 144 160 169 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Історія України (ЗНО): 160
  • Географія (ЗНО): 169
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
2 Токарчук В. В. 121.737 Допущено 123 120 114 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Географія (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
3 Вавілов Д. С. 119.799 Допущено 111 135 133 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Іноземна мова (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
4 Федорович К. О. 107.967 Допущено 107 103 109 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Географія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК