181 Харчові технології
- Оригіналів: 1
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендован на контракт: 1
- Подано заяв: 95
- Конкурс на бюджет: 4.38
- Зараховано: 13
- Оригіналів: 13
- Рейтингові списки 2019 року
- Подано заяв: 55
- Конкурс на бюджет: 2.17
- Зараховано: 13
- Оригіналів: 14
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендовано на бюджет: 1
- Рейтингові списки 2018 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Пилипенко Д. В. | — | 119.085 | Рекомендовано (к) |
119 110 121 9
|
— | + |
2 | 2 Антонова А. Є. | — | 169.830 | Допущено |
168 151 176 10 150
|
— | — |
3 | 3 Кобзар А. С. | — | 165.393 | Допущено |
183 134 176 9.8
|
— | — |
4 | 4 Каюк М. М. | — | 164.781 | Допущено |
171 149 188 9.2
|
— | — |
5 | 5 Янукян Е. Г. | — | 159.936 | Допущено |
178 129 173 8.3
|
— | — |
6 | 6 Фільшина Д. О. | — | 154.632 | Допущено |
156 168 152 9.4
|
— | — |
7 | 7 Омеляненко І. Р. | — | 154.275 | Допущено |
173 134 145 9.6
|
— | — |
8 | 8 Іллюшко М. С. | — | 144.636 | Допущено |
142 165 145 7.9
|
— | — |
9 | 9 Семікова Д. С. | — | 143.973 | Допущено |
149 126 118 9.8 150
|
— | — |
10 | 10 Плоска М. Ю. | — | 136.476 | Допущено |
156 110 124 8.8
|
— | — |
11 | 11 Сливар Д. П. | — | 136.476 | Допущено |
148 117 137 8.4
|
— | — |
12 | 12 Горбань М. Г. | — | 134.436 | Допущено |
142 139 119 8.3
|
— | — |
13 | 13 Зінич О. О. | — | 133.467 | Допущено |
133 124 149 8.4
|
— | — |
14 | 14 Репринцева М. Ю. | — | 131.886 | Допущено |
140 110 133 9.7
|
— | — |
15 | 15 Лендел В. О. | — | 129.591 | Допущено |
118 124 130 9.1
|
— | — |
16 | 16 Поповська А. А. | — | 129.336 | Допущено |
116 121 166 9.2
|
— | — |
17 | 17 Погорєлова А. С. | — | 123.777 | Допущено |
127 117 123 8.2
|
— | — |
18 | 18 Лантрат І. Ю. | — | 123.675 | Допущено |
137 114 108 7.2
|
— | — |
19 | 19 Баглай Є. Р. | — | 114.495 | Допущено |
111 117 116 7.7
|
— | — |
20 | 20 Губа В. А. | — | 113.633 | Допущено |
104 110 112 6.9
|
— | — |
21 | 21 Леусенко О. О. | — | 127.908 | Скасовано (втрата пріор.) |
144 103 118 8.4
|
— | — |