Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 40 • К 40
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вдовенко С. В. 123.471 Допущено 119 126 133 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
2 Гвоздьов П. В. 117.198 Допущено 116 117 116 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Математика (ЗНО): 117
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК