Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рудик Р. Р. 310.000 Допущено 140 170
  • Українська мова: 140
  • фаховий іспит: 170
2 Павловський Я. І. 305.000 Допущено 130 175
  • Українська мова: 130
  • фаховий іспит: 175
3 Катерняк М. В. 300.000 Допущено 150 150
  • Українська мова: 150
  • фаховий іспит: 150
4 Левицька Д. П. 260.000 Допущено 130 130
  • Українська мова: 130
  • фаховий іспит: 130