Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 20 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мажара Д. О. 496.388 Допущено 122 149 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • СК
  • РК