Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 9 • БМ 5 • К 4
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Додаткове втупне випробування , k=0 , мін.бал 1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваленко О. В. 310.010 Рекомендовано (б) 184 111 15.01
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 184
  • Фахове вступне випробування: 111
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.01
+
2 Філєнко В. О. 277.650 Рекомендовано (б) 126 134 17.65
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Фахове вступне випробування: 134
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.65
+
3 Гуляєва О. С. 269.450 Рекомендовано (б) 106 147 16.45
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове вступне випробування: 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.45
+
4 Бурова А. І. 255.910 Рекомендовано (б) 117 123 15.91
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фахове вступне випробування: 123
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.91
+
5 Василенко О. В. 238.690 Рекомендовано (б) 112 111 15.69
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове вступне випробування: 111
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.69
+