Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Англійська мова , k=1 , мін.бал 100
Англійська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Маркова Є. Ю. 561.488 Зареєстровано 148 147 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
2 Зеленіна М. М. 493.500 Зареєстровано 153 117 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
3 Федоров П. О. 148.700 Зареєстровано 6.87
  • Середній бал документа про освіту: 6.87
  • РК
+
4 Кострубяк Т. В. 520.275 Скасовано (втрата пріор.) 133 137 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Історія України (ЗНО): 137
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
  • РК