Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фаніна Г. Г. 452.000 Допущено 160 135 7.7
  • Українська мова та література: 160
  • Історія України: 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
2 Потєхіна Н. В. 437.000 Допущено 140 120 9.7
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК