Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 20 • БМ 6 • К 14
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 6
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільчук М. С. 286.000 Допущено 116 170
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Фаховий іспит: 170
+
2 Пироженко А. А. 274.000 Допущено 104 170
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фаховий іспит: 170
+
3 Орел О. С. 271.000 Допущено 121 150
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Фаховий іспит: 150
+
4 Мезін Є. С. 269.000 Допущено 109 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Фаховий іспит: 160
+
5 Харченко О. І. 254.000 Допущено 119 135
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Фаховий іспит: 135
+
6 Лебедєв О. В. 254.000 Допущено 104 150
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фаховий іспит: 150
+
7 Щупка К. А. 230.000 Допущено 100 130
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Фаховий іспит: 130