Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рубанка А. В. 138.100 Скасовано (втрата пріор.) 130 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1