Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 25 • БМ 7 • К 18
Заяв 25 • Конкурс на бюджет 3.57
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології органічних харчових продуктів
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рекомендован на контракт: 13
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ворвихвост А. М. 356.800 Рекомендовано (б) 153 195 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 153
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
2 Єщенко М. О. 351.400 Рекомендовано (б) 169 175 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 169
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
3 Ніколаєва Г. В. 346.000 Рекомендовано (б) 164 170 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
4 Саган Х. І. 345.333 Рекомендовано (б) 141 195 9.33
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.33
+
5 Царук В. В. 345.300 Рекомендовано (б) 182 155 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 182
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
6 Фоміних М. Д. 327.200 Рекомендовано (б) 134 185 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
7 Грицайова А. О. 324.683 Рекомендовано (б) 130 185 9.68
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.68
+
8 Ухаль В. Д. 323.300 Рекомендовано (к) 130 185 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
9 Писаренко Ю. О. 315.900 Рекомендовано (к) 112 195 8.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
10 Наумова А. С. 312.800 Рекомендовано (к) 134 170 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
11 Стрілець М. А. 309.900 Рекомендовано (к) 117 185 7.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
12 Грабовський В. Д. 304.800 Рекомендовано (к) 106 190 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
13 Кравець А. С. 302.100 Рекомендовано (к) 100 190 12.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.1
14 Козоріз І. Ю. 294.400 Рекомендовано (к) 117 165 12.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.4
15 Голота М. С. 290.900 Рекомендовано (к) 134 150 6.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
16 Хоптинська С. Б. 288.500 Рекомендовано (к) 100 180 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
17 Лавренюк А. М. 285.700 Рекомендовано (к) 122 155 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
18 Чумак А. Ю. 285.300 Рекомендовано (к) 112 165 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
19 Бакум Н. О. 273.100 Рекомендовано (к) 106 160 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
20 Танчик Р. С. 264.600 Рекомендовано (к) 106 150 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
21 Гетьман І. І. 174.600 Зареєстровано 167 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
22 Серебрякова В. В. 164.700 Зареєстровано 156 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
23 Бідаш Д. Ю. 155.500 Зареєстровано 147 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
24 Дорогін І. А. 124.100 Зареєстровано 117 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
25 Пікалова П. К. 119.000 Зареєстровано 112 7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 7