Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бєлікова Є. М. 354.000 Зареєстровано 184 155 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 184
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
2 Осипенко Н. С. 351.000 Зареєстровано 184 155 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 184
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
3 Ковальчук П. І. 167.000 Зареєстровано 167
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
4 Линник О. В. 112.000 Зареєстровано 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
5 Куриленко М. Ю. 106.000 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
6 Шевченко Ю. О. 0.000 Зареєстровано
7 Галіч О. А. 0.000 Зареєстровано
8 Колісник А. Є. 0.000 Зареєстровано