Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.35 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.35 , мін.бал 100
Хімія , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мотрук Л. В. 150.501 Допущено 159 122 158 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Математика (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • РК
2 Собчук О. В. 148.461 Допущено 162 141 133 10.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Математика (ЗНО): 141
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 10.4
  • РК