Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.35
Історія України , k=0.35
Біологія , k=0.2
Географія , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шульга А. С. 160.811 Допущено 152 143 145 9.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Географія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 9.9
  • СК
  • РК
2 Овчаренко К. Є. 156.621 Допущено 160 145 155 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Географія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
3 Смоляга А. В. 143.157 Допущено 142 129 141 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Історія України (ЗНО): 129
  • Географія (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
4 Гринчук Л. М. 127.770 Допущено 113 109 130 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • СК
  • РК
5 Малий В. С. 125.154 Допущено 124 116 116 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
6 Мамич А. Ю. 113.475 Допущено 100 113 108 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК