Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 70 • БМmax 5 • К 65
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 125
Математика , k=0.3 , мін.бал 125
Біологія , k=0.3 , мін.бал 125
Хімія , k=0.3 , мін.бал 125
Середній бал документа про освіту , k=0.08
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.02 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сиротенко М. О. Пр. 3 156.420 Допущено 160 145 170 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Математика (ЗНО): 145
  • Біологія (ЗНО): 170
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
2 Ніколайчук Д. О. Пр. 5 141.580 Допущено 144 126 155 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Математика (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
3 Кітаєва М. В. Пр. 2 124.705 Відмова 130 103 130 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Математика (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • ГК