Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зварич К. Ю. 327.000 До наказу (к) 135 192
  • Українська мова: 135
  • Фаховий іспит: 192
+
2 Романовський В. Ю. 317.000 До наказу (к) 149 168
  • Українська мова: 149
  • Фаховий іспит: 168
+