Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 15 • БМ 15
Заяв 19 • Конкурс на бюджет 1.27
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вовк А. Є. 0.000 Зареєстровано
2 Тараненко Є. С. 0.000 Зареєстровано
3 Донський А. С. 0.000 Зареєстровано
4 Сахненко Л. І. 0.000 Зареєстровано
5 Самаренко Е. К. 0.000 Зареєстровано
6 Харенко В. О. 0.000 Зареєстровано
7 Лакатош Л. І. 0.000 Зареєстровано
8 Савчук А. В. 0.000 Зареєстровано
9 Добруцький Б. М. 0.000 Зареєстровано
10 Кандера Т. В. 0.000 Зареєстровано
11 Кольцова Н. О. 0.000 Зареєстровано
12 Лисенко С. П. 0.000 Зареєстровано
13 Васильченко Я. В. 0.000 Зареєстровано
14 Коберник В. В. 0.000 Зареєстровано
15 Шевченко Ю. В. 0.000 Зареєстровано
16 Гриднєв Д. В. 0.000 Зареєстровано
17 Антіпов О. Є. 0.000 Зареєстровано
18 Капустянська А. І. 0.000 Зареєстровано
19 Синящік М. В. 0.000 Зареєстровано