Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Львівська областьЛьвівський інститут економіки і туризму

181 Харчові технології

ФТГРС Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 50 • К 40
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ващук О. М. 323.200 Рекомендовано (к) 152 152 19.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Харчові технології: 152
  • Середній бал документа про освіту: 19.2
2 Панчелюга Р. С. 292.800 Рекомендовано (к) 136 144 12.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 12.8
3 Тупчій П. Ю. 273.800 Рекомендовано (к) 111 148 14.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
4 Костюк Х. М. 266.000 Рекомендовано (к) 107 144 15
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 15
5 Зомбер К. В. 181.000 Зареєстровано 176 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 176
  • Середній бал документа про освіту: 5