Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 20
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова та література , k=1
Українська мова та література , k=1.25
Історія України , k=1
Історія України , k=1.25
Математика , k=1
Математика , k=1.25
Біологія , k=1
Біологія , k=1.25
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Солоха Н. А. 160.000 Зареєстровано 8
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
2 Місюр А. О. 155.000 Зареєстровано 7.5
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Горєлова О. О. 143.000 Зареєстровано 6.3
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
4 Осиновий В. Г. 139.000 Зареєстровано 5.9
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
5 Місюр Д. В. 100.000 Зареєстровано 2
  • Середній бал документа про освіту: 2
  • РК
6 Осинова С. В. 100.000 Зареєстровано 2
  • Середній бал документа про освіту: 2
  • РК
7 Біла В. С. 100.000 Зареєстровано 1
  • Середній бал документа про освіту: 1
  • РК
8 Савчатова Т. М. 100.000 Зареєстровано 1
  • Середній бал документа про освіту: 1
  • РК