Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 75 • БМ 1 • К 74
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Васильченко М. О. 221.000 Рекомендовано (б) 104 117
  • Українська мова та література: 104
  • Фаховий іспит: 117
Квота-1
2 Сильчик О. О. 211.000 Допущено 108 103
  • Українська мова та література: 108
  • Фаховий іспит: 103
Квота-1
3 Фількін О. А. 104.000 Зареєстровано 104
  • Українська мова та література: 104
Квота-1