Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020м. КиївНаціональний університет харчових технологій

133 Галузеве машинобудування

ННІТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 110 • БМ 18 • К 92
Заяв 22 • Конкурс на бюджет 1.22
Механічна інженерія / Галузеве машинобудування / Інжиніринг харчових виробництв
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендовано на бюджет: 18
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 42
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 77
  • Конкурс на бюджет: 1.51
  • Зараховано: 56
  • Оригіналів: 56
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Магала О. О. 312.100 Рекомендовано (б) 130 175 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інжиніринг харчових виробництв: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
2 Новицький В. С. 306.000 Рекомендовано (б) 117 180 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Інжиніринг харчових виробництв: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
3 Латиговський Д. О. 299.000 Рекомендовано (б) 130 160 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інжиніринг харчових виробництв: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
4 Горський Р. С. 296.700 Рекомендовано (б) 130 160 6.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інжиніринг харчових виробництв: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
5 Медвідь В. В. 290.200 Рекомендовано (б) 112 170 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інжиніринг харчових виробництв: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
6 Новицький В. С. 288.600 Рекомендовано (б) 100 180 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інжиніринг харчових виробництв: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
7 Музиченко А. М. 288.400 Рекомендовано (б) 147 135 6.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Інжиніринг харчових виробництв: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
+
8 Тєняєва М. О. 281.030 Рекомендовано (б) 122 150 9.03
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Інжиніринг харчових виробництв: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.03
+
9 Колодич О. М. 274.200 Рекомендовано (б) 112 155 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інжиніринг харчових виробництв: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
10 Черкасенко В. Л. 274.100 Рекомендовано (б) 117 150 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Інжиніринг харчових виробництв: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
11 Ройко А. Г. 273.400 Рекомендовано (б) 106 160 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інжиніринг харчових виробництв: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
+
12 Масовець С. В. 272.600 Рекомендовано (б) 106 160 6.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інжиніринг харчових виробництв: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
13 Ротаєнко Б. О. 263.400 Рекомендовано (б) 106 150 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інжиніринг харчових виробництв: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
+
14 Польовий В. Р. 260.400 Рекомендовано (б) 112 140 8.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інжиніринг харчових виробництв: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
15 Самойленко П. М. 256.600 Рекомендовано (б) 100 150 6.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інжиніринг харчових виробництв: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
16 Лявданський А. О. 255.600 Рекомендовано (б) 112 135 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інжиніринг харчових виробництв: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
17 Дербеда Р. О. 251.000 Рекомендовано (б) 112 130 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інжиніринг харчових виробництв: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
18 Рубанка А. В. 243.850 Рекомендовано (б) 130 105 8.85
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інжиніринг харчових виробництв: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.85
19 Остренко А. О. 228.200 Допущено 117 105 6.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Інжиніринг харчових виробництв: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.2
20 Василенко В. М. 218.400 Допущено 100 110 8.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інжиніринг харчових виробництв: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
21 Науменков Р. Ю. 141.000 Зареєстровано 141
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
22 Цимбалюк М. С. 138.200 Зареєстровано 130 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2