Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 8 • БМ 5 • К 3
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Паладі Л. В. 310.000 Рекомендовано (б) 130 180
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 180
2 Калафіцька М. М. 300.000 Рекомендовано (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
3 Молдован Г. С. 300.000 Рекомендовано (б) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 170
4 Урсу А. В. 300.000 Рекомендовано (б) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 170
5 Калашнікова Я. В. 290.000 Рекомендовано (б) 130 160
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
6 Косюга Є. А. 280.000 Рекомендовано (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 150
7 Богомол І. В. 270.000 Рекомендовано (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
8 Недоступов О. Ю. 0.000 Відмова
9 Мазуренко О. А. 0.000 Відмова
10 Кара К. К. 0.000 Відмова