Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванов В. В. 290.000 До наказу (к) 110 180
  • Українська мова: 110
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 180
+
2 Бабешко Л. В. 285.000 До наказу (к) 120 165
  • Українська мова: 120
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 165
+
3 Ковальський В. В. 270.000 До наказу (к) 110 160
  • Українська мова: 110
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 160
+
4 Чеберко Я. М. 0.000 Відмова