Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панченко М. О. 401.000 Рекомендовано (к) 130 130 6.1
  • Українська мова та література: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
2 Чанковська О. О. 155.000 Зареєстровано 7.5
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Кошелєв В. В. 146.000 Зареєстровано 6.6
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК