Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 25 • БМ 8 • К 17
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баран Л. В. 200.000 Зареєстровано 100 100
  • Українська мова: 100
  • тести: 100
+
2 Мананова О. Ю. 200.000 Зареєстровано 100 100
  • Українська мова: 100
  • тести: 100
+