Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пінакі А. О. 149.787 Рекомендовано (к) 140 121 161 10.4 200
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 121
  • Біологія (ЗНО): 161
  • Середній бал документа про освіту: 10.4
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 200
  • РК
2 Антюхова З. О. 138.618 Рекомендовано (к) 141 132 155 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Математика (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Молчанов О. З. 135.813 Рекомендовано (к) 133 143 136 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Математика (ЗНО): 143
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
4 Вінтонюк К. А. 124.593 Рекомендовано (к) 128 107 136 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК