Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кушнір І. О. 134.283 Рекомендовано (к) 150 103 150 7.9
  • Українська мова та література: 150
  • Математика (ЗНО): 103
  • Хімія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
Квота-1
2 Рутовська К. Д. 152.082 Рекомендовано (к) 147 160 158 10.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Математика (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 10.7
  • РК
3 Редько Є. О. 125.256 Рекомендовано (к) 122 110 147 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Математика (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 147
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
4 Сивоволенко Т. В. 118.932 Рекомендовано (к) 126 104 122 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
5 Шестопал Л. В. 110.262 Рекомендовано (к) 104 100 133 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК