Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 7
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко О. В. 299.000 До наказу (к) 144 155
  • Українська мова: 144
  • фаховий іспит: 155
2 Швець Н. С. 291.000 До наказу (к) 153 138
  • Українська мова: 153
  • фаховий іспит: 138
3 Марченко А. А. 290.000 До наказу (к) 155 135
  • Українська мова: 155
  • фаховий іспит: 135
4 Тітова А. Є. 271.000 До наказу (к) 127 144
  • Українська мова: 127
  • фаховий іспит: 144
5 Пряхіна Д. І. 256.000 До наказу (к) 123 133
  • Українська мова: 123
  • фаховий іспит: 133
6 Чернега Р. О. 253.000 До наказу (к) 142 111
  • Українська мова: 142
  • фаховий іспит: 111
7 Бабій К. І. 252.000 До наказу (к) 121 131
  • Українська мова: 121
  • фаховий іспит: 131