Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Борсук І. О. 472.000 До наказу (к) 160 140 9.2
  • Українська мова: 160
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
+
2 Левченко К. Л. 443.000 До наказу (к) 150 130 8.3
  • Українська мова: 150
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
+
3 Федченко Р. М. 437.000 До наказу (к) 140 130 8.7
  • Українська мова: 140
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
+
4 Барков Ф. Р. 422.000 До наказу (к) 160 120 6.2
  • Українська мова: 160
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
+
5 Школьна О. В. 401.000 До наказу (к) 130 120 7.1
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
+
6 Оліфер К. О. 391.000 До наказу (к) 130 120 6.1
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
+
7 Веремієнко Д. Є. 385.000 До наказу (к) 140 120 4.5
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
+
8 Жук Є. А. 391.000 Рекомендовано (к) 130 120 6.1
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.1