Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олексієнко Т. М. 449.000 До наказу (к) 117 119 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
+
2 Лапа С. В. 387.000 До наказу (к) 114 103 9
  • Українська мова та література: 114
  • Історія України: 103
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
3 Карпачев В. І. 433.750 Рекомендовано (к) 113 122 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК