Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петрова А. Ю. 301.000 До наказу (к) 137 164
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Фахове випробування: 164
+
2 Хаджи В. Г. 298.000 До наказу (к) 137 161
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Фахове випробування: 161
+
3 Костилєва А. М. 271.000 До наказу (к) 111 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове випробування: 160
+