Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 25 • БМ 3 • К 22
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Малєєв А. В. 330.000 Рекомендовано (б) 170 160
  • Українська мова та література: 170
  • Фахове випробування: 160
Квота-1 +
2 Рагімова І. А. 358.000 Рекомендовано (б) 192 166
  • Українська мова та література (ЗНО): 192
  • Фахове випробування: 166
+
3 В`юн Н. О. 263.000 Рекомендовано (б) 139 124
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Фахове випробування: 124
+
4 Бурий Д. В. 268.000 Допущено 123 145
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Фахове випробування: 145
5 Махно Т. В. 243.000 Допущено 131 112
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фахове випробування: 112
+
6 Чевельча М. С. 230.000 Допущено 100 130
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Фахове випробування: 130
+