Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Безуханич В. В. 346.000 До наказу (к) 166 180
  • Українська мова: 166
  • Фахове вступне випробування: 180
+
2 Шийка В. С. 341.000 До наказу (к) 181 160
  • Українська мова: 181
  • Фахове вступне випробування: 160
+
3 Назаренко М. С. 325.000 До наказу (к) 185 140
  • Українська мова: 185
  • Фахове вступне випробування: 140
+
4 Борисовський М. Д. 298.000 До наказу (к) 158 140
  • Українська мова: 158
  • Фахове вступне випробування: 140
+
5 Цехмістро Т. В. 275.000 До наказу (к) 145 130
  • Українська мова: 145
  • Фахове вступне випробування: 130
+
6 Остапенко С. Л. 266.000 До наказу (к) 124 142
  • Українська мова: 124
  • Фахове вступне випробування: 142
+
7 Кікоть Д. С. 265.000 До наказу (к) 140 125
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 125
+
8 Сем`яник Д. О. 261.000 До наказу (к) 147 114
  • Українська мова: 147
  • Фахове вступне випробування: 114
+
9 Адамчук Т. П. 261.000 До наказу (к) 141 120
  • Українська мова: 141
  • Фахове вступне випробування: 120
+
10 Смолій Б. О. 256.000 До наказу (к) 142 114
  • Українська мова: 142
  • Фахове вступне випробування: 114
+
11 Курилко С. М. 0.000 Відмова
12 Куліш Т. А. 0.000 Відмова