Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чорноус І. М. 128.000 Зареєстровано 128
  • Українська мова та література (Іспит з фаху) (ЗНО): 128
2 Самилкіна А. Ю. 116.000 Зареєстровано 116
  • Українська мова та література (Іспит з фаху) (ЗНО): 116
3 Перкун А. В. 111.000 Зареєстровано 111
  • Українська мова та література (Іспит з фаху) (ЗНО): 111
4 Кучер К. А. 109.000 Зареєстровано 109
  • Українська мова та література (Іспит з фаху) (ЗНО): 109